Koppel Exact aan Eventler

Bewaak nu het overzicht van je ticketverkoop met de gratis Exact Online koppeling!

Veel gedoe!

Het organiseren van een evenement is al tijdrovend genoeg, het dan nog handmatig bijhouden van al je administratie kan teveel zijn. Daarom heeft Eventler nu een plugin ontwikkeld om je evenement te koppelen met Exact Online.

Wat is het precies?

We hebben een plugin ontwikkeld voor Eventler users die ook gebruik willen maken van de handige Exact Online software. Exact Online is een boekhouding software waarbij gebruikers real-time financieel overzicht kunnen verkrijgen! Dat is uniek, want Eventler is de enige registratietool op de markt met deze koppeling met Exact!

Wat kan het precies dan?

Allereerst ontneemt het je veel stress door automatisch facturen te draaien met de Exact Online software! Daarnaast is het mogelijk om alle aanmeldingen te koppelen aan je CRM en is het nu heel makkelijk om inzichtelijk te maken hoeveel tickets er verkocht zijn in een cloud based bestand in Exact! Dat betekent dat al je administratie nu in 1 overzichtelijk bestand is en dat je niet met dubbele bestanden hoef te werken. Zodat jij je kan concentreren op het succes van je event!

Je ontvangt

● CRM gegevens van je event op 1 plek
● Plug & Play configuratie
● Automatisering van je ticketverkoop registratie!
● Premium kaartverkoop tool
● Realtime synchronisatie van Eventler naar Exact!


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Ik wil meer informatie!

Bezoekadres

Van Nelle Ontwerpfabriek
Tabak 1 - Unit 4/5
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Probeer Eventler nu 14 dagen gratis!

Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

×