Minder lange wachtrijen met Cashless betalen!

PayPal heeft met PlayPass de krachten gebundeld en hét nieuwe betalen: Cashless ontwikkeld. Dit betekent niet alleen dat wachtrijen verleden tijd zijn, maar ook het overhouden en weggooien van teveel gekochte muntjes! Dit klinkt toch als muziek in de oren?!

Lees meer
Our support just got better!

Eventler heeft sinds Juni dit jaar officieel haar eigen Support Center! Schakelde je voorheen voornamelijk met project- en accountmanagers, schakel je vanaf nu direct met onze support afdeling. Bij Apple zouden ze hen Geniuses noemen, maar aangezien wij geen Law-suit willen heten ze bij ons gewoon Technical Support Engineers. Klinkt ook hip, toch?

Lees meer
De 6 beste tips om niemand op jouw evenement te krijgen

Een evenement organiseren kost best veel moeite, geld en tijd. Dus wat je zeker niet wilt is dat je evenement een success word. Wat nou als je hem volgend jaar, of erger, elk kwartaal weer moet organiseren?! Stel je voor dat er partijen zijn die willen dat jij ook hun evenementen nog eens gaat doen… Om dit te voorkomen staan hier de 6 beste tips om jouw evenement te laten falen ;-)

Lees meer
Eventler <3 eTing

Iedereen die ooit op een beurs is geweest kent het wel, de dagen erna heb je uren en uren werk aan het uitzoeken van alle visitekaartjes. Soms heb je tijd gehad om er iets bij te schrijven, dit zijn de makkelijke kaartjes! Helaas zijn er meer kaartjes die eigenlijk helemaal niet zo interessant zijn. Zou het niet fijn zijn om meer tijd te kunnen besteden aan de personen die er echt toe doen? Om de kans op een relevante ontmoeting te vergroten is er nu de eTing app.

Lees meer
Hostesses geven gezicht aan je event

Elk evenement is uniek, het is belangrijk dat bij de check-in dan ook de juiste sfeer word uitgedragen. Natuurlijk kan het aanwezige personeel dit oppakken maar deze kunnen dan niet meer op het evenement zijn waar ze veel waardevoller zijn. Eventler kan de oplossing bieden met hosts en hostesses.

Lees meer
Met Crowd Mics heeft iedereen wat te zeggen

Hoe tof zou het zijn dat men hun opinie of vraag tijdens een sessie zouden kunnen stellen via hun smartphone? Met de app Crowd Mics ben je in staat om van elk mobieltje in de zaal een microfoon te maken die aangesloten staat op het geluid systeem van de locatie.

Lees meer
iBeacons de nieuwe event trend

Bedrijven proberen zoveel mogelijk bezoekers aan te spreken en sparen zoveel mogelijk visitekaartjes op. Wanneer ze achteraf door een enorme stapel visitekaartjes moeten zoeken blijkt dat dit niet de meest effectieve manier van netwerken tijdens zakelijke evenementen is. Maar is er een betere manier?

Lees meer
Checkin Box

Hoe vaak heb je het meegemaakt? Je komt aan op een event en er staan lange rijen. Mensen worden langzaam 1 voor 1 binnen gelaten. Registraties zijn kwijt en je op locatie aanmelden is een ramp. Soms liggen er badges klaar. Al deze badges zijn handmatig uitgeschreven of uitgeprint en geknipt. Dit kost uren en uren voor een evenement organisator.

Lees meer
Abstract Handling

Organiseert u een medisch of wetenschappelijk congres? Dan weet u wat voor papieren rompslomp het abstract handling proces met zich mee brengt. Eventler maakt hieraan een einde door het gehele abstract management proces voor u te stroomlijnen. Van het digitaal indienen van abstracts, tot het online laten beoordelen door de peer reviewers en de uiteindelijke abstract selectie.

Lees meer
Eventler wenst je fijne feestdagen en een fantastisch en succesvol 2015!

We willen je bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar en ontzorgen wij je bij de bezoekersregistratie voor jouw event(s). Namens het hele Eventler Team wensen we je fijne feestdagen en een fantastisch en succesvol 2015 toe.

Lees meer
Oud jaar, nieuw jaar

Het is weer de tijd van het jaar. De tijd waarin het ’s avonds vroeg donker wordt, de kaarsjes aan gaan en de tijd waarin de decembermaand weer voor de deur staat. Naast de kerstviering thuis, is het ook leuk om je personeel, klanten of relaties uit te nodigen voor een nieuwjaarsuitje. Maar wat is een leuk nieuwjaarsuitje?

Lees meer
Technologie voor event management

Iedereen weet dat technologie een steeds grotere impact krijgt op ons leven. Het kan er daarom ook niet aan voorbij gaan dat we steeds meer en meer technologie gebruiken op evenementen. Heb jij hier wel eens over nagedacht? Slim gebruik van technologie kan je namelijk een hoop tijd en geld schelen.

Lees meer
Event Marketing voor je event

Promotie is een belangrijk onderdeel van een geslaagd event. Sterker nog, het kan je event maken of breken. Heb je wel eens nagedacht over onderstaande slimme methodes van promoten?

Lees meer
14 dagen zonder risico testen
Bezoekadres

Van Nelle Fabriek
Schiehal G
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Probeer Eventler nu 14 dagen gratis!

Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

×